Horváth országban, Brac-szigetén, közvetlen tengerparti, mediterrán hangulatú, luxus üdülő komplexumban,

2 személyes apartman üdülési joga kedvező áron eladó ill. bérelhető!

 

A jog megvásárlásával egy exkluzív clubtagság is jár, mely lehetőséget biztosít arra, hogy az Interval International csereszervezetén keresztül, a világ 76 országában, több mint 2200 ugyan ilyen színvonalú üdülőhelyére cserélheted a pihenésre szánt hetedet, ráadásul teljesen ingyen! legyen az akár a Kanári-szigetek, akár Hawaii vagy akár Indonézia!

Sőt! nem csak az üdülési heteden veheted igénybe ezt a rendszert, egy különösen kedvező áron, bármikor és bármennyiszer az évben!!!    

info: fekete.evica@gmail.com         Tel.: 00 36 309691344


  

 

 

 

 

 

 

 A Waterman Holiday Club közvetlenül a tengerparton helyezkedik el egy nagy kiterjedésű üdülőkomplexum részeként.

A mediterrán hangulatú épületek egy kisváros hangulatát idézik és otthonos hangulatot teremtve biztosítják a vendégek kényelmét és felhőtlen kikapcsolódását.
A tengerparti kikapcsolódás elengedhetetlen része az étkezés, amiről a komplexum 2 étterme is gondoskodik. Egy átriumos és egy tengerre néző teraszos étterem várja a vendégeket.
A komplexum területén két nagy és egy kisebb medence nyújt felüdülést azoknak, akik a tenger helyett, vagy éppen mellette az édesvízi fürdőzés örömeit is élvezni szeretnék.
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szabadidő

Az év szinte minden napján szerveznek programokat minden korosztálynak. A szezonális sportolási lehetőségek mellett játékprogramok, zenés estek és más közös programok biztosítanak szórakozási lehetőséget. A komplexumban két wellness szekció működik, amelyekből az egyik a Waterman Holiday Club területén található.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luxus apartmanok

A Waterman Holiday Club klimatizált apartmanjai minden igényt kielégítenek. Igényes berendezésük és a napfényes Adria együttesen nyújtják azt a vendégeknek, amire egy otthonosan kikapcsolódni vágyó ember számít.


 
  
  
  
 
 
 
 
 

 

Szerző: watch-man  2012.03.04. 15:32 Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://supetar.blog.hu/api/trackback/id/tr154288294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi az az üdülési jog? 2019.03.08. 01:53:56

Az üdülési jog nem más, mint a szállások időben megosztott használati jogára irányuló szerződés. Az üdülési jog más néven is ismerős lehet, ez pedig a timesharing szerződés. Az üdülési jog részletszabályait a szállás időben megosztott használati jogára…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása